Томати - фаворити грядок

                                         До уваги користувачів!
 З 25 липня по 08 серпня 2018 р. у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук розгорнута книжково-ілюстративна викладка-пропозиція «Томати – фаворити грядок».
   З приходом літа й осені значно збагачується наш раціон, у нього додаються овочі, фрукти і ягоди. Почесне місце серед них займають томати.  Завдяки своїм цінним поживним і дієтичним якостям, високій врожайності помідори вирощують майже в усьому світі. Білі, жовті, зелені, рожеві, червоні, темно-коричневі й навіть чорні – великий вибір овочевих культур родини пасльонових на смак городників. Справжнє диво природи, завезене із Південної Америки на вашій ділянці. З помідор можна готувати салати, соки, консервувати, квасити, сушити,вялити.
    Користувачам пропонуються цікаві статті із журналів «Дім, сад, город», «Огородник», «Овощеводство», в яких даються практичні поради дозрівання овочів. Сорти і гібриди, технологія вирощування, найпоширеніші захворювання рослин – ці питання розкривають книги із фонду бібліотеки.
    Представлені на виставці видання розраховані на увагу як аматорів, так і досвідчених городників щоб отримати томатний врожай власної мрії.


Коментарі

Популярні публікації