Партнерські стосунки відділу документів з економічних, технічних та природничих наук ЧОУНБ ім. М. Івасюка з Чернівецьким торговельно-економічним інститутом КНТЕУ - це завжди відмінний результат.
Приклад тому - воркшоп "Крафтові технології виробництва еко-сиру з локальної сировини".
Студенти ознайомилися із засновником приватної сироварні "Козеріг" Андрієм Варваричем. Він підготував мультимедійну презентацію з крафтових технологій виробництва сиру на власному міні-підприємстві. Лікар-дієтолог Наталя Бочарова дала рекомендації щодо видів сирів, що є найбільш корисними для здорового харчування і поєднання їх з іншими продуктами у споживчому меню. Відбулася дигустація сирів від виробника, що дало змогу присутнім оцінити смакові та поживні властивості сирів з локальної сировини. Завідувачка відділу Т. Сендульська представила тематичну книжково-ілюстративну виставку "Пристрасть до сиру: технології та смаки" з фондів ВДЕТПН. Студенти ЧТЕІ КНТЕУ (керівник Струтинська Любов Тодорівна, старший викладач з технологій харчових виробництв) отримали нові знання і корисний досвід з організації власного крафтового виробництва та корисність споживання різноманітних видів сиру.
Приклад тому - воркшоп "Крафтові технології виробництва еко-сиру з локальної сировини".
Студенти ознайомилися із засновником приватної сироварні "Козеріг" Андрієм Варваричем. Він підготував мультимедійну презентацію з крафтових технологій виробництва сиру на власному міні-підприємстві. Лікар-дієтолог Наталя Бочарова дала рекомендації щодо видів сирів, що є найбільш корисними для здорового харчування і поєднання їх з іншими продуктами у споживчому меню. Відбулася дигустація сирів від виробника, що дало змогу присутнім оцінити смакові та поживні властивості сирів з локальної сировини. Завідувачка відділу Т. Сендульська представила тематичну книжково-ілюстративну виставку "Пристрасть до сиру: технології та смаки" з фондів ВДЕТПН. Студенти ЧТЕІ КНТЕУ (керівник Струтинська Любов Тодорівна, старший викладач з технологій харчових виробництв) отримали нові знання і корисний досвід з організації власного крафтового виробництва та корисність споживання різноманітних видів сиру.
Коментарі
Дописати коментар