Відкриваємо сторінку для сімейного читання, а також вихователів

   дитячих навчально-виховних закладів і вчителів початкової школи

"Діти - дослідники".


       Ми помітили, що сучасні діти не читають довгі тексти та підручники. Вони не вникають ні в що довше двох хвилин, якщо це не відео і не картинки. Зате наші діти і підлітки залюбки граються. Тому найкращий спосіб залучити дітей до пізнавально-навчального процесу це ігри, ознайомлення з багатоілюстрованими книжковими виданнями або коміксами.
       Пропонуємо вибірку корисних друкованих видань для батьків та дітей, що обєднають усю родину навколо книги та можливо підвищать ваш Q.


1. Біденко Сергій. Як розповісти дітям про гроші : навчальне видання / Сергій Біденко, Ірина Золоторевич - Харків : Вид група "Основа", 2016. - 128 с. : іл.
Як розповісти дітям про гроші? Книга для батьків: 100 домашніх ігор і практик для розвитку фінансової грамотності дітей від 2 до 16 років.
Книга складається з добірки вдалих і приємних ігор, які принесуть користь усій родині. Ігри та завдання адаптовані під різні періоди розвитку дитини.

2. Scratch. Кодування для майбутніх програмістів /[пер з англ. Нікити Ґордієнка]. - Київ : Видавнича група КМ-БУКС, 2019. - 96 с. : іл.
У простий і дотепний спосіб, однак цілком серйозно та професійно, крок за кроком викладаються основи програмування. Чіткі і зрозумілі пояснення супроводжуються ілюстраціями, що дають повне уявлення про те, якого вигляду на кожному кроці створення програми повинен набувати екран і як має виконуватися код. У книзі також міститься чимало корисних порад і рекомендацій.
Таким чином, дитина не лише зможе ознайомитись із принципами та прийомами програмування, а й здійснити перший крок на шляху до майбутньої професії.

3.Армстронг С. Крута архітектура [пер. з англ. Ганна Лелів]. - Київ : Моя книжкова полиця, 2018. - 112 с. : іл.
Ця захоплива  книга - чарівний ключ до брами дивовижного замку під назвою "Архітектура". Вона - про неймовірні архітектурні подвиги , геніальні винаходи і всілякі інші дивовижі, у які часом складно повірити! Чому піраміди вважають одним із чудес світу? Який хмародер найвищий? З яких матеріалів споруджуватимуть будинки майбутнього? Хутчіш дізнайся відповіді на всі найцікавіші запитання і довідайся про таємниці, якими поділяться з тобою найкрутіші у світі архітектори!

                                    Залишайтеся з нами! Приємного читання!

Коментарі

Популярні публікації