Коли вся родина у дома і, як найменше, три рази сідає разом за стіл - на сніданок, обід та вечерю - господині завжди хочеться потішити своїх рідних чимось незвичним, вишуканим, смачненьким, приготувати унікальну страву з кухні народів, що проживають на теренах України.
Пристрастним кулінарним фанатам пропонуємо ознайомитися із закарпатською кухнею, а саме - книгою Едгара Петі "Бограч та інші страви від бетяра". Переконані, вона не залишить вас байдужими та додасть наснаги у створенні нового кулінарного шедевру, який задовільнить смакові уподобання кожного члена родини.
Автор книги - Едгар Петі, шеф кулінарного проекту Betyar Grill. Його мета - популяризація традицій закарпатської кухні та Закарпаття вцілому. У своїй книзі, сторінка за сторінкою, він із задоволенням демонструє звичні місцеві страви, а також шедеври світової кухні, але на закарпатський манір - використовуючи локальні продукти та додає щось притаманне виключно закарпатському регіону та їх звичаям. У книзі також є словничок, що познайомить вас із мовою закарпатців і розтлумачить деякі секрети кулінарних рецептів.





Опісля прочитання цієї книги, у меню вашого сімейного обіду може з`явитись щойно приготовлений "Бограч-гуляш", "Боб-левеш", "Йокаі боб-левеш", "Голаслий", "підбивана пасуля", "Пьоркьолт з нокедлі", "Чірке папрікаш", "Грибна мачанка", "Рокот крумплі", "Гомбовці зі сливами", "Бетяр-бургер", "Лангош" та ще багато інших смаколиків.
Отже, запрошуємо вас поринути в смачнезний світ закарпатських страв! Бажаємо приємного читання. Натхнення у приготуванні та, звісно ж, СМАЧНОГО!
Готувати страви від бетяра - це круто!
Пристрастним кулінарним фанатам пропонуємо ознайомитися із закарпатською кухнею, а саме - книгою Едгара Петі "Бограч та інші страви від бетяра". Переконані, вона не залишить вас байдужими та додасть наснаги у створенні нового кулінарного шедевру, який задовільнить смакові уподобання кожного члена родини.
Петі Едгар. Бограч та інші страви від бетяра / Е. Петі. - Харків: Клуб сімейного дозвілля, 2019. - 80 с. : іл.
Закарпаття - це край не тільки високих гір, кришталево-чистих річок, величних лісів, працьовитих людей, а ще - чудового вина, п`янкої фруктової палинки, смачнючих страв. У цьому краї смачно поїсти любить кожний файний ґазда та із задоволенням пригостить своїх дорогих гостей смачненькими закарпатськими стравами, що увібрали в себе найкращі традиції народу, які здавна населяли цю землю. Рецепти розвивались, доповнювались, інколи кардинально змінювались і врешті стали сучасними досконалими витворами кулінарного мистецтва!Автор книги - Едгар Петі, шеф кулінарного проекту Betyar Grill. Його мета - популяризація традицій закарпатської кухні та Закарпаття вцілому. У своїй книзі, сторінка за сторінкою, він із задоволенням демонструє звичні місцеві страви, а також шедеври світової кухні, але на закарпатський манір - використовуючи локальні продукти та додає щось притаманне виключно закарпатському регіону та їх звичаям. У книзі також є словничок, що познайомить вас із мовою закарпатців і розтлумачить деякі секрети кулінарних рецептів.





Опісля прочитання цієї книги, у меню вашого сімейного обіду може з`явитись щойно приготовлений "Бограч-гуляш", "Боб-левеш", "Йокаі боб-левеш", "Голаслий", "підбивана пасуля", "Пьоркьолт з нокедлі", "Чірке папрікаш", "Грибна мачанка", "Рокот крумплі", "Гомбовці зі сливами", "Бетяр-бургер", "Лангош" та ще багато інших смаколиків.
Отже, запрошуємо вас поринути в смачнезний світ закарпатських страв! Бажаємо приємного читання. Натхнення у приготуванні та, звісно ж, СМАЧНОГО!
Готувати страви від бетяра - це круто!
Коментарі
Дописати коментар